Liten blogg paus!

Hej jag måste ta en liten blogg paus då jag har så mycket att göra och inte hinner och orkar blogga just nu så vi ses om ett tag hare!


Förlåt

Hej förlåt att jag Inte blogga igår men hade inte tid! Direkt efter skolan va jag med Madde och plugga sen åkte syster in på akuten för att en häst sparkade henne på knät så va tvungen att åka till olliwer själv med mamma sen kom vi hem sent så gick jag och la mig... Nu sitter jag i lång vid ett element och fryser och senare ska jag klippa mig och gå på stan med saga :) hare


Rubriken var de ja...

Hejsan orkar inte blogga men ska snart ner till stan med Maggan och sedan hem och plugga och sedan inte göra något alls... Idag i skolan hade vi spexfoto och de gick bra! Men ni får ha en super dag i detta väder!


Ont i ryggen...

Hejsan sitter just nu i soffan och har Piss ont i ryggen efter helgen! Men dagens ridning gick åt helvete! Han hade sån fruktansvärt träningsvärk men jag e inte arg på han för de e ju inte hans fel att han inte är van vid det... Men nu ska jag äta upp min hemma gjord kycklingsallad! Mums!!


Diabelli<3

Hejsan! Under morgonen hade jag hoppträning igen för Jane! Och kan inte säga mer en att hon är bäst! Men jag måste bara säga att Diabelli är den bästa som finns! Han var super duktigt idag kanske lite starkare men han va glad! Han är bara så jävla underbar!! Imorn får jag rida han igen och jag längtar!
Jag måste bara att Sean banans låt är sjukt rolig! ;) hare!


Hoppträning

Hejsan! Idag hade jag och Diabelli vår allra första hoppträning för en riktigt hopptränare ! De gick bra tills jag ramla på halsen och sedan kraschade vi in i ett hinder! Jag måste säga förutom dom där så gick de jävligt bra! Är så stolt över han :') hare!


Orkar inte blogga nu heller

Hej skulle bara säga att jag är sjukt trött men just nu är jag ute i mon och har tagit hand om den bästa ponnyn fast nu tittar jag på min syster när hon tömkör olliwer men ha en bra kväll !


Fredag

Hej jag skulle bara skriva att de e fredag och att jag orkar inte blogga men hare!


Tandläkaren blää

Hej förlåt att jag inte blogga igår men jag var i kisa och då hade jag inte mobilen med mig ;) men i kisa va de kul men jag ramlade minst 20 ggr ;) igår va jag också ute och gick med amico och han hade damp! Men nu e jag i Skolan för har varit hos tandläkaren och jag är livrädd för tandläkaren ;) men de gick bra jag lever ;) men nu ska jag gå och göra något med maggan ;) hare


RSS 2.0